Zakelijk

Overweegt u onze producten te kopen voor zakelijke doeleinden?

U heeft interesse in meerdere houten blokhutten, huisjes of sauna’s? Mooi, wij leveren ook in grotere aantallen. Wilt u onze Scandinavische kwaliteit aanschaffen voor op een vakantiepark of voor een andere bedrijf? U maakt met een bestelling bij Hakvoort BV een goede keuze. We zijn de goedkoopste leverancier van blokhutten en sauna’s in Nederland en leveren tegen kleine meerprijs ook buiten Nederland en België. Wij bieden originele Zweedse kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En we maken het u gemakkelijk, want we leveren alles snel en eenvoudig bij het door u aangegeven adres.

Voor specifieke vragen en advies neemt u contact met ons op.; Dat kan telefonisch, per e-mail of WhatsApp. We zijn u graag van dienst!

 

Opbouw en montage

De geleverde houten blokhutten en/of sauna´s zijn eenvoudig te monteren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alles of een gedeelte te laten opbouwen. Wij werken samen met enkele bedrijven die dit perfect kunnen verzorgen. Zij hebben ervaring met onze producten en zorgen voor een snelle en professionele montage.

Wij nemen het graag mee in een offerte voor u, laat het ons weten bij uw aanvraag.

hakvoort-zakelijk-houten-gebouwen

 

Samenwerken met Hakvoort B.V.?

Hakvoort B.V. kan voor uw bedrijf een mooie partner zijn. Wij denken dan een acties die merkversterkend zijn en aandacht hebben voor ons specifieke product, zoals een Joint Promotion. Wij staan altijd open om van gedachten te wisselen over mogelijke ideeën. Heeft u interesse of een concrete vraag? Stuur dan een e-mail naar: info@hakvoortbv.nl

De volgende gegevens zijn handig te vermelden in uw aanvraag:

  • Achtergrond over de aard van uw organisatie;
  • een omschrijving van het idee of de promotie;
  • het verwachtte doel;
  • uw concrete vraag aan Hakvoort B.V.