Aanbieding!

Ecogisch toilet pot voor houten buiten toilet

 769,99  728,19 incl. BTW

Ecogisch toilet pot voor houten buiten toilet past perfect in de buitenunit die u bij ons kunt kopen, maar als u een toilet zonder toilethokje wilt, kunt u het ook apart kopen. Het mooie van dit toilet is dat het composteringsproces al in gang wordt gezet met behulp van de ventilatie ook geurloos plaatsvindt.

GRATIS verzending op bijna alles! Ook in België!
Voor 17:00 besteld bijna alles morgen bezorgd!
Nergens goedkoper!
Niet tevreden? geld terug!
Officieel dealer van ECHTE merken!
Artikelnummer: Utedass till Ecoteco Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Bent u op zoek naar een Ecogisch toilet pot voor houten buiten toilet? Bestel dan snel.

Dit ecologisch toilet past perfect in de buitenunit die u bij ons kunt kopen, maar als u een toilet zonder toilethokje wilt, kunt u het ook apart kopen. Het mooie van dit toilet is dat het composteringsproces al in gang wordt gezet met behulp van de ventilatie ook geurloos plaatsvindt. Tevens door scheiding van vloeistoffen (16 liter container)

Als u een extra opslagcontainer gebruikt (zoals wij ook verkopen), zal na-compostering uw ontlasting omzetten, zelfs gedurende het hele jaar door. Eenvoudig, economisch en ecologisch en puur!

Dit product heeft geen water of elektriciteit nodig om te werken. De constructie is compact en natuurlijk.

Een voldoende (meer dan 200 liter) container zorgt voor effectieve compostering. Daarnaast is een eenvoudige na compostering mogelijk met een vervangende tank (optioneel). Het legen is eenvoudig, of u giet de compostpulp rechtstreeks uit de uitlaat of maak gebruik van een vervangende tank.

Een effectieve ventilatie betekent dat de vloeistof die zich moet ophopen klein wordt. Door de unieke constructie is de afvoer van de vloeistofcontainer handig.

Het toilet heeft geen water of elektriciteit nodig om te functioneren. Effectieve ventilatie houdt de geuren uit de ruimte. Ruime container (ongeveer 200L). Afzonderlijk vloeistofreservoir.

Afmetingen ecologisch toilet:

breedte van 97 cm in de hoogte van de bevestigingskraag voor de zitting in het hout.
66 cm
Zithoogte 55 cm
Zitdiepte 51 cm
Ventilatiehaak met een zachte 11 cm
Gewicht ongeveer 40 kg.

We raden u aan een extra Ecoteco-container te kopen. Op deze manier kunt u de gevulde container eenvoudig vervangen door een blanco en compostering laten doorgaan zonder onnodig legen. Als het Ecoteco-toilet alleen in de zomer wordt gebruikt, wordt in het voorjaar een afvoer aanbevolen wanneer composteren nog lang duurt. Eenvoudig of hoe?

Wanneer is het toilet te gebruiken?

Het ecogisch toilet pot voor houten buiten toilet kan het hele jaar door worden gebruikt. Zelfs als de compost in de winter bevriest, beschadigt deze de container zelf niet. Compostering begint opnieuw wanneer de temperatuur stijgt. Meet info? Neem contact met ons op.