Aanbieding!

Compost toilet extra container

 873,87  856,20 incl. BTW

Compost toilet extra container voor onze ecogisch toilet. Samen met het houten buiten toilet past deze perfect in de buitenunit die u bij ons kunt kopen, maar als u een toilet zonder toilethokje wilt, kunt u het ook apart kopen. Het mooie van dit toilet is dat het composteringsproces al in gang wordt gezet met behulp van de ventilatie ook geurloos plaatsvindt. Dit door onder andere scheiding van vaste- en vloeistoffen

Dit product is inclusief GRATIS bezorging in Nederland!

GRATIS verzending op bijna alles! Ook in België!
Voor 17:00 besteld bijna alles morgen bezorgd!
Nergens goedkoper!
Niet tevreden? geld terug!
Officieel dealer van ECHTE merken!
Artikelnummer: EC2010V/Ecoteco Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Bent u op zoek naar een compost toilet extra container voor ons ecologisch buiten toilet? Bestel dan snel.

Het ecologisch toilet past perfect in de buitenunit die u bij ons kunt kopen, maar als u een toilet zonder toilethokje wilt, kunt u het ook apart kopen. Het mooie van dit toilet is dat het composteringsproces al in gang wordt gezet met behulp van de ventilatie ook geurloos plaatsvindt. Tevens door scheiding van vloeistoffen (16 liter container). Deze extra container is handig bij intensief gebruik waardoor lening van de container kan worden uitgesteld en het composteer traject meer tijd heeft.

Als u de extra opslagcontainer gebruikt, zal na-compostering uw ontlasting omzetten, zelfs gedurende het hele jaar door. Eenvoudig, economisch en ecologisch en puur!

Compost toilet extra container

Dit product heeft geen water of elektriciteit nodig om te werken. De constructie is compact en natuurlijk.

Een voldoende (meer dan 200 liter) container zorgt voor effectieve compostering. Daarnaast is een eenvoudige na compostering mogelijk met een vervangende tank (optioneel). Het legen is eenvoudig, of u giet de compostpulp rechtstreeks uit de uitlaat of maak gebruik van een vervangende tank.

Een effectieve ventilatie betekent dat de vloeistof die zich moet ophopen klein wordt. Door de unieke constructie is de afvoer van de vloeistofcontainer handig.

Het toilet heeft geen water of elektriciteit nodig om te functioneren. Effectieve ventilatie houdt de geuren uit de ruimte. Ruime container (ongeveer 200L). Afzonderlijk vloeistof reservoir.

Wanneer is het toilet te gebruiken?

Het ecogisch toilet pot voor houten buiten toilet kan het hele jaar door worden gebruikt. Zelfs als de compost in de winter bevriest, beschadigt deze de container zelf niet. Compostering begint opnieuw wanneer de temperatuur stijgt. Meet info? Neem contact met ons op.