Levering

De kleine recreatieproducten hebben een levertijd van 1-2 dagen. Wanneer u vóór 17.00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Bij kleine recreatieproducten kunt u denken aan zwembaden, accessoires, opblaasbare producten, kampeerartikelen, fitness producten en brievenbussen.

Onze houten zelfbouw pakketten, toiletten en regenwater producten hebben in de meeste gevallen een levertijd van 1-2 weken. Neem voor de actuele levertijd altijd contact met ons op!

Belangrijk: De houten zelfbouw pakketten worden rechtstreek uit de fabriek geleverd met DHL. Helaas heeft DHL geen meeneemheftruck (kooiaap) op de vrachtwagens daardoor dient u zelf de lading te lossen. Mocht u dit zelf niet kunnen dan hebben boeren, loonbedrijven en transportbedrijven in de buurt allemaal wel een heftruck, shovel of tractor met voorlader staan waarmee ze gerust willen komen lossen. Mocht u het fijn vinden willen wij voor u een bedrijf bij u in de buurt bellen. Onze standaard verzending (zoals de gratis verzending voor Nederlandse klanten) is dus exclusief lossen. Neem voor de gewichten en afmetingen van de pallets contact met ons op.

Mocht u het prettig vinden kunnen wij voor u ook een ander transport organiseren waarbij de zending wel gelost wordt. Wij zullen dan voor u vrijblijvend de transportkosten op vragen bij een Nederlands transportbedrijf. Bij deze optie kunnen wij de Nederlandse klanten geen gratis verzending aanbieden. De transportkosten bij transportbedrijven liggen hoger dan bij pakketdiensten zoals DHL.

Dit geldt zowel voor Nederlandse als voor Belgische klanten.