Levering

De kleine recreatieproducten hebben een levertijd van 1-2 dagen. Wanneer u vóór 17.00 uur besteld wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Bij kleine recreatieproducten kunt u denken aan zwembaden, accessoires, opblaasbare producten, kampeerartikelen, fitness producten en brievenbussen.

Onze houten zelfbouw pakketten, toiletten en regenwater producten hebben in de meeste gevallen een levertijd van 1-2 weken. Neem voor de actuele levertijd altijd contact met ons op!

Belangrijk: De houten zelfbouw pakketten worden rechtstreek uit de fabriek geleverd met DHL. Helaas heeft DHL geen ”kooiaap” op de vrachtwagens daardoor dient u zelf de lading te lossen. Mocht u dit zelf niet kunnen dan hebben boeren, loonbedrijven en transportbedrijven in de buurt allemaal wel een heftruck, shovel of tractor met voorlader staan waarmee ze gerust willen komen lossen. Mocht u het fijn vinden willen wij voor u een bedrijf bij u in de buurt bellen. Onze gratis verzending is dus exclusief lossen. Neem voor de gewichten en afmetingen van de pallets contact met ons op.